Overslaan naar content

Verzorgende IG

Op locatie
  • Maastricht, Limburg, Nederland
Zorg

Functieomschrijving

Wij zoeken een collega die ons ondersteunt in de functie van:

Verzorgende IG

24-36 uur per week | Maastricht

Ben jij een aanpakker die het leuk vindt in een team te werken maar die ook eigen verantwoordelijkheid kan nemen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!


Als verzorgende voer je verplegende en verzorgende handelingen en huishoudelijke werkzaamheden uit en begeleidende je de bewoners bij het uitvoeren van ADL-functies. Je biedt psychische en sociale zorg aan de bewoners binnen de afdeling. Door de diversiteit in bewoners zijn de contacten steeds anders en afwisselend. Jouw dag is geslaagd als je er samen met je collega's van de afdelingen Zorg en Welzijn voor zorgt dat onze bewoners een fijne dag hebben!

Vereisten

Wat neem je mee

  • Diploma verzorgende IG, niveau 3, of vergelijkbaar;
  • Beschik je over een diploma Verzorgende zonder IG, maar ben je bereid aanvullende scholing te volgen dan kom je ook in aanmerking;
  • Je werkt graag met ouderen en hebt kennis van psychogeriatrie;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met ouderen en mantelzorgers;
  • Je bent bereid en in staat om te werken in een wisselend rooster;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en voelt je thuis in een team;
  • Je denkt graag mee over verbeteringen in de zorg en voelt je betrokken bij de bewoners en de organisatie.


Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan en een organisatie waarin medewerkers en bewoners betrokken zijn bij elkaar. We hanteren de CAO VVT. Verzorgende IG wordt ingeschaald in schaal 35. Wij bieden een overeenkomst aan voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste baan.

Heb je interesse? We zien je sollicitatie graag tegemoet. We bieden tijdens onze sollicitatieprocedure de mogelijkheid om een dagje mee te lopen op een van de afdelingen.


Sollicitatie

Je sollicitatie ontvangen we graag via het sollicitatieformulier op onze website. Bij vragen kun je contact opnemen met Stefan Maas, teamleider, via: 06 42 39 90 78 of s.maas@debeyart.nl. 


Procedure

Na ontvangst van jouw sollicitatie zullen we zo snel mogelijk je sollicitatie in behandeling nemen en je een schriftelijke of telefonische terugkoppeling geven. Het navragen van referenties maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding moet een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) worden overlegd.


Wie zijn wij?

De Beyart is een uniek Woonzorgcentrum in hartje Maastricht nabij het Vrijthof. Uniek vanuit vele perspectieven: ligging, sfeer, ambiance, de parkachtige omgeving midden in het centrum, het hoge niveau van zorg en dienstverlening en niet in de laatste plaats de statige gebouwen.

De Beyart biedt hier zorg aan ouderen die zich thuis voelen in de speciale sfeer van rust en geborgenheid. De zorg en dienstverlening richt zich op verzorging, verpleging, thuiszorg, welzijn en dagopvang van onze bewoners en cliënten.

Op de afdeling verzorging wonen 60 bewoners met een zorgindicatie, een deel met beginnende pg-problematiek. Overdag verblijft een aantal bewoners op de huiskamer van de afdeling (Het Trefpunt). Op de verpleegunit (psychogeriatrie) wonen 41 bewoners, verdeeld over twee afdelingen die overdag in één van de vier huiskamers verblijven. Je wordt gekoppeld aan één van de teams, maar werkt ook Beyart breed. Er wordt in de Beyart gewerkt in wisselende diensten waarbij een aantal nachtdiensten per maand zijn opgenomen.

of